Camere digitale de film

Blackmagic URSA Mini Pro 4.6K G2

Obțineți un uimitor senzor Super 35mm 4.6K cu 15 opriri cu o autonomie dinamică de până la 120 fps sau 2K la 300 fps! Include funcții, cum ar fi filtre 3 x ND, Blackmagic RAW, înregistrare pe disc extern USB-C și multe altele!

Blackmagic URSA Mini Pro 12K

Cu un senzor revoluționar 12K Super 35mm de 80 megapixeli cu Generation 5 Color Science și 14 opriri ale gamei dinamice, URSA Mini Pro 12K este proiectat pentru producția de film de înaltă calitate.

 

Blackmagic Micro Cinema Camera

Cameră digitală cu film digital pentru utilizare de la distanță cu PWM și S.Bus pentru utilizare cu telecomandele modelului de avion. Include senzor de dimensiuni Super 16 cu 13 opriri de rază dinamică și înregistrator RAW și ProRes.

 

Blackmagic Pocket Cinema Camera

Camera digitală de film digital de 4K sau 6K de generație următoare, cu senzor HDR complet 4/3 sau Super 35, ISO dual dual și înregistrare directă pe discuri USB-C!

 

Camere de producție live

Blackmagic URSA Broadcast

Cameră broadcast de difuzare avansată HD și Ultra HD cu montaj B4, controale de difuzare, încorporate în filtre ND, gamă dinamică video extinsă și înregistrare ProRes sau DNx pe carduri SD, UHS-II sau CFast.

Blackmagic Studio Camera

Cameră de studio avansată pentru producție în direct cu vizor mare de 10 ”, 6G-SDI, fibră optică modernizabilă pentru utilizator, încorporată corector de culoare, conversație, cont și multe altele!

 

Blackmagic Micro Studio Camera 4K

Cea mai mică cameră de studio în direct HD și Ultra HD din lume care poate fi controlată de la distanță prin SDI. Include 6G-SDI, corector de culoare încorporat, conversație, tally, control PTZ, montare lentile MFT și ieșire control lentilă B4. Complet controlabil de la comutatoarele ATEM.

 

Editare, corectarea culorilor

și postproducție audio

DaVinci Resolve 16

Instrumente revoluționare pentru editare, efecte vizuale, grafică de mișcare, corecție a culorilor și postproducție audio, toate într-o singură aplicație!

 


DaVinci Resolve Control Panels

Proiectat pentru un control handsfid fluid și mai rapid asupra mai multor parametri, cum ar fi liftul, gama și câștigarea tuturor în același timp!

 

Blackmagic eGPU

GPU extern Thunderbolt 3 care oferă performanță desktop pe un laptop pentru jocuri, VR și DaVinci Resolve!

 

Panouri avansate ATEM

ATEM 1 M/E Advanced Panel

Modelul 1 M / E are un singur rând M / E cu 10 butoane de intrare și 1 ecran LCD de control al sistemului. Deși este un panou de 1 M / E, puteți controla toate dispozitivele M / E în comutatoarele mai mari. Butoanele de intrare au culori personalizabile ale utilizatorului și ecrane LCD cu etichete cu butoane. Există, de asemenea, un joystick pentru DVE și un fader T-bar.

 

ATEM 2 M/E Advanced Panel

Modelul 2 M / E are 2 rânduri M / E cu 20 de butoane de intrare și 2 LCD-uri de control independente ale sistemului pentru fiecare rând. În plus, fiecare rând poate controla până la 4 M / Es în comutatoarele mai mari. Ambele rânduri și toate butoanele de intrare includ LCD-uri pentru etichetare personalizată. Fiecare rând include, de asemenea, un autobuz selectat independent!

 

ATEM 4 M/E Advanced Panel

Acest model masiv este suficient de mare pentru a se potrivi perfect cu funcțiile de pe comutatorul ATEM Constellation! Dispune de 4 rânduri M / E, cu 40 de butoane de intrare pe rând și 4 LCD-uri de control independente ale sistemului pentru fiecare rând. Acest panou masiv include 24 LCD-uri pentru etichetarea personalizată a fiecărui buton de pe fiecare rând!

ATEM Production Studio 4K

Primii comutatori de producție în direct Ultra HD din lume! Prezentând 6G-SDI pentru producție live în SD, HD și Ultra HD!

 

ATEM Constellation 8K

Comutator puternic 8K cu 8K DVE, standarde convertite la 8K, 8K SuperSource, 8K cheie cromatică și 8K multi-vizualizare!

 

Producție în direct

ATEM Mini

Comutatoare de producție live proiectate pentru transmisia în direct cu 4 intrări HDMI, control panou frontal, tranziții, DVE, tastaturi, ieșire completă de cameră HD 1080 și multe altele!

ATEM Mini Pro

Un model puternic adaugă înregistrarea pe discurile USB în format H.264, un motor de streaming hardware încorporat pentru YouTube Live, Facebook, Twitch și altele, plus multiview pentru a vedea toate camerele de pe un singur monitor.

ATEM Mini Pro ISO

Acest model adaugă înregistrarea a 5 fluxuri, inclusiv toate intrările sub formă de fluxuri curate pentru editare, plus un fișier de proiect DaVinci pentru schimbarea rapidă a editării și fișierul RAW Blackmagic, care se termină în Ultra HD.

ATEM Television Studio HD

Primul comutator de producție live din lume pentru utilizatorii de transmisie, profesioniști și AV, cu intrări HDMI și SDI, vizualizare multiplă, conversație, DVE, audio

ATEM Television Studio Pro HD

În primul rând, un comutator de producție live pentru profesioniștii de transmisie și AV, cu panou de control hardware integrat, 4 intrări SDI și 4 HDMI, DVE, tastaturi, conversații, vizualizare multiplă și multe altele!

ATEM Television Studio Pro 4K

Cel mai avansat comutator de producție în direct Ultra HD, unul dintre cele mai avansate, cu 8 intrări independente 12G-SDI, cu re-sincronizare și conversie completă a standardelor, DVE, mixer audio Fairlight cu EQ parametric și compresor / limitator, magazin media cu clipuri de mișcare, conversație , multiview și multe altele.

ATEM 1 M/E Production Studio 4K

Comutator avansat de producție live 1 M / E cu DVE, stingers și 6G-SDI, astfel încât să puteți lucra în SD, HD și Ultra HD!

ATEM 2 M/E Production Studio 4K

Cel mai avansat comutator de producție live din lume cu 20 de intrări 6G-SDI, DVE, SuperSource și multe altele!

ATEM 4 M/E Broadcast Studio 4K

Puternic comutator de producție în direct 12G-SDI de 20 de intri, cu 4 M / E, 16 tastaturi cromat ATEM avansate, DVE, SuperSource, 2 vizualizatori multi HD și multe altele!

Ultimatte

Ultimatte 12

Procesor de compunere în timp real pentru transmisie live în HD și Ultra HD.