Ultimatte 12

 

Cel mai de încredere keyer din

lume are one touch keying,

 procesare nouă de imagini

incredibilă și 12G-SDI pentru Ultra HD!

Noul Ultimatte 12 este mai mult decât cel mai bun keyer din lume, este un procesor avansat de compunere în timp real, proiectat pentru următoarea generație de grafică difuzată. Ultimatte 12 oferă algoritmi complet noi și știință a culorilor care oferă adevărate compozite fotorealiste. Obțineți o manipulare incredibilă a marginilor, o mai mare separare a culorilor, o fidelitate uimitoare a culorilor și o mai bună suprimare a scurgerilor decât oricând,

chiar și în zone cu umbre întunecate sau prin obiecte transparente, cum ar fi ferestrele! Designul de înaltă performanță 12G-SDI vă oferă puterea de a lucra în Ultra HD și HD cu procesare sub pixel pentru o calitate uimitoare a imaginii. Imaginați-vă să prezentați vremea, sportul, știri și divertisment într-un mediu de calitate cinematografic, toate compuse în timp real.

Emisiune în direct, producție de televiziune și film

Adăugați realitate augmentată și medii virtuale la orice difuzare!

Fie că lucrați în știri de difuzare, sport, producție tradițională de televiziune și film, sau chiar programare de divertisment în stil de revistă, Ultimatte 12 are calitatea pentru compozite incredibil de asemănătoare vieții care îți plasează talentul în orice scenă! Ultimatte 12 poate funcționa atât cu camere fixe, cât și cu fundal static, sau cu sisteme de setări virtuale automatizate. Puteți utiliza, de asemenea, Ultimatte 12 pentru a stratifica obiecte de realitate augmentată generate de computer într-o scenă, completând o transparență realistă pe care talentul dvs. o poate parcurge! Ultimatte 12 este, de asemenea, perfect pentru vizualizarea pre-set în producția de televiziune și film, deoarece permite actorilor și regizorilor să vadă seturile virtuale în timp ce filmează pe un ecran verde.

Broadcast Keyer de calitate

 

Adăugați un Ultimatte 12

la fiecare camera pentru taste

de cea mai înaltă calitate!

Când lucrați în direct și aveți mai multe camere de filmat din unghiuri diferite, este obișnuit ca ecranul verde sau albastru să sufere de variații. Tasterele încorporate în comutatoarele de producție în direct utilizează aceiași parametri de tastare pentru toate camerele, ceea ce complică tastarea și calitatea imaginii, deoarece fiecare cameră vede ecranul verde puțin diferit. Ultimatte 12 elimină aceste probleme cu tehnologia nouă incredibilă la un preț accesibil, astfel încât acum este posibil să adăugați tastaturi la fiecare cameră foto. Asta vă asigură că veți obține mereu cea mai bună cheie posibilă! Cu puterea unui tastator dedicat pe fiecare cameră foto, Ultimatte 12 este perfect pentru știrile transmise în direct, vreme, sport, studiouri virtuale și multe altele!

Realitate augmentată realistă

Un nou mod realist de strat incredibil pentru compunerea obiectelor colorate „cu aspect de sticlă”!

Adăugarea de obiecte translucide, cum ar fi sticlă colorată sau nuanțată și grafică computerizată, este practic imposibilă cu un tastatură tradițională. Acest lucru se datorează faptului că nu puteți scădea un ecran albastru sau verde dintr-un obiect colorat semi-transparent fără a schimba culoarea inițială a obiectului. Acum, cu Ultimatte 12, obțineți un nou mod revoluționar de compunere a stratului „realist” care vă permite să adăugați obiecte vopsite în partea superioară a imaginii prim-plan pentru o generație cu totul nouă de grafică transmisă realistă cu aspect translucid din sticlă. Aceasta înseamnă că atunci când privești obiectul sau talentul tău merge în spatele lui, culorile nuanțate sunt păstrate cu acuratețe, ceea ce face ca fotografia să pară complet realistă!

One Touch Keying

Analiza automată a scenelor pentru tastele incredibil de rapide!

Când vine vorba de producția live, trebuie să lucrați rapid. Ultimatte 12 dispune de o tehnologie tactilă, care analizează o scenă și setează automat peste 100 de parametri, astfel încât să obțineți taste excelente, fără a fi nevoie de multă muncă în plus! Primul pas este să vă asigurați că scena dvs. este bine luminată și că camerele foto sunt echilibrate corespunzător în alb, atunci pur și simplu activați tasta automată, iar Ultimatte va face toate lucrările pentru dvs.! O singură atingere este dramatic mai rapidă și vă ajută să trageți cu precizie o cheie cu efort minim. Acest lucru lasă operatorii tăi liberi să se concentreze asupra programului general cu mai puține distrageri, în timp ce Ultimatte 12 are grijă de restul!

Prelucrare avansată a imaginilor

Noi algoritmi și spațiu de culoare intern extins!

Ultimatte 12 oferă algoritmi noi, incredibil de avansați de procesare a imaginilor și un spațiu uriaș de culori interne. Generează automat saltele interioare, astfel încât diferite părți ale imaginii pot fi procesate separat pe baza culorilor din fiecare zonă. Este ca și cum ar avea puterea mai multor tastatori Ultimatte care lucrează împreună pe aceeași imagine! Obțineți detalii fine de margine acolo unde este cel mai mult nevoie, cum ar fi părul și tranziții mai fine între culori sau alte obiecte din scenă. Totul este gestionat de procesări matematice și sub-pixeli noi, concepute pentru o calitate și o claritate incredibile atât în HD cât și în Ultra HD!