vMix este o soluție software completă de mixare și comutare video care utilizează cele mai recente avantaje în materie de hardware pentru a oferi mixare video HD în direct. Această sarcină era posibilă anterior doar cu mixere hardware dedicate, care erau foarte costisitoare. Cu vMix, utilizatorii pot mixa LIVE, comuta, înregistra și transmite LIVE surse video SD, full HD și 4K, inclusiv camere, fișiere video, DVD-uri, imagini, Powerpoint și multe altele, fără a mai fi nevoie de mixere hardware scumpe și specializate.

Îmbunătățiți-vă producțiile sportive în direct cu puterea reluării instantanee! vMix Replay înregistrează în mod continuu până la opt camere simultan în Full HD, astfel încât operatorii pot revedea acțiunea și se pot întoarce la orice moment al jocului.

vMix Call facilitează adăugarea invitaților remote la producția vMix. Cu doar un browser web și o cameră web, invitatul dvs. se poate conecta live cu video HD și audio de înaltă calitate de oriunde din lume.

vMix Social este o aplicație gratuită inclusă în vMix, care vă permite să integrați Twitter, Facebook, Twitch, YouTube Live și conținut social media IRC direct în producția dvs. live.