Sisteme de producție în direct

TriCaster 2 Elite

TriCaster 2 Elite este cea mai completă platformă de producție video disponibilă astăzi și stabilește un nou standard de platină pentru cât poți obține cu un singur sistem.

TriCaster TC1

Cel mai complet sistem de producție disponibil astăzi, TriCaster TC1 reprezintă inovația continuă a produsului iconic care a definit o industrie. Proiectat cu modul în care lucrați în minte și echipat cu sute de capabilități avansate de producție, are tot ce aveți nevoie pentru a vă face video în mod astăzi – și mâine.

TriCaster TC410 Plus

TriCaster TC410 Plus este un sistem de producție video integrat conceput pentru a crea multiple platforme live la cerere.

TriCaster Mini 4K

Comunicarea eficientă nu a fost niciodată mai importantă decât este acum și crearea de conținut la fel de bun ca televizorul în stil de rețea este ceea ce așteaptă oamenii.

TriCaster Mini Advanced

Produceți și publicați conținut video extraordinar pentru ecrane și audiențe de toate dimensiunile, cu cel mai complet studio multimedia compact din lume – TriCaster

NewTek VMC

VMC1 îmbină abordarea dovedită de producție live a programului NewTek, cu putere, eficiență și flexibilitate – permițându-vă să creați pentru toate tipurile de programe și platforme media digitale.

LivePanel

NewTek LivePanel ™, noua față a unui workflow video IP modern, care facilitează mai multe persoane să dețină controlul procesului de producție live.

Camere NewTek

NewTek PTZUHD

Faceți cunoștință cu prima cameră NZI® | HX PTZ din lume cu video Ultra High Definition (UHD). O cameră concepută cu precizie care oferă o acțiune PTZ lină, un senzor Sony de ultimă generație și video, audio, control, cont și alimentare cu un singur cablu.

NDI|HX

Camera dvs. este acum o sursă pentru toate sistemele și software-urile compatibile NDI din rețeaua dvs.
Cu driverul NDI | HX activat, toate camerele detectate în rețeaua dvs. devin imediat disponibile pentru utilizare – fără a fi necesară o configurație complexă.

NDI®|HX Camera

Imaginați-vă că adăugați o nouă cameră video la producția dvs. cu accesibilitatea, comoditatea și ușurința descărcării unei aplicații pentru dispozitive mobile. Aplicația NDI | HX Camera transformă orice dispozitiv mobil iOS într-o sursă video live pregătită pentru IP atunci când este conectată la aceeași rețea ca dispozitivul de recepție sau sistemul de producție compatibil cu NDI.

NDI|HX Capture

Sute de milioane de utilizatori iOS nu trebuie ignorați. Nicio altă tehnologie IP pentru video nu se poate traduce la telefoanele mobile, deoarece NDI este definit de software, nu constrâns hardware. Vă livrați conținutul wireless wireless, în timp real, complet și o rezoluție de până la 4K la orice sistem de producție activat NDI-OBS, XSplit, Wirecast, TriCaster și altele. Cu transfer de date NDI® | HX cu lățime de bandă redusă, de înaltă eficiență, oricine are un telefon iOS are capacitatea de a captura ecran în direct.

Sisteme de Replay Video

3Play 3P1

3Play 3P1 este rentabil, ușor de utilizat, și o soluție puternică de redare IP.

Suprafețe de control

Fiecare sistem NewTek TriCaster® și 3Play® acceptă o suprafață de control însoțită, concepută special pentru funcționalitatea maximă a producției în direct și recomandată pentru experiența optimă a utilizatorului.

3Play 4800

3Play 4800 este cea mai completă soluție de producție sportivă disponibilă, integrând captarea cu mai multe camere și redarea instantanee într-un singur sistem.