SOLUȚII IP PENTRU INTERCOM

Panouri Intercom IP Telos Infinity

Combinând facilitățile familiare Intercom hardware cu flexibilitatea și avantajele fluxului de lucru ale comunicațiilor IP fără matrice, Infinity Intercom Panels a stabilit un nou punct de referință în domeniul tehnologiei de difuzare.

Stație desktop Telos Infinity IP Intercom

Pentru utilizare în locații în care un panou de rafturi nu este practic, stația de comandă principală Telos Infinity Intercom Desktop oferă aceleași funcționalități și funcții ca panoul principal de cheie Infinity 16 într-un format compact și atractiv.

Telos Infinity IP Intercom Telos Beltpacks

Curea digitală cu două canale cu dublă canal, Telos Infinity Beltpack, care este alimentată de PoE (Power over Ethernet) și care respectă în mod original AES67.

SISTEME TELEFONICE BROADCASTERCOM

VX Enterprise Broadcast VoIP Phone System

Un sistem de telefonie care este atât de puternic, poate rula toate telefoanele în aer pentru întreaga instalație. Telos VX Enterprise ™, cu suport integrat pentru AES67, este următoarea evoluție a sistemului de telefonie VoIP Telos VX într-o nouă unitate hardware 1RU puternică.

VX Prime+ Broadcast VoIP Phone System

Telos VX Prime +, cu suport integrat pentru AES67, este următoarea evoluție a sistemelor de telefonie VoIP Telos VX într-o nouă unitate hardware 1RU puternică.

Telos VSet

Cu zeci de ani de experiență în proiectarea sistemelor de telefonie difuzată, nu este de mirare că emitenții sunt de acord că Telos Systems face cel mai puternic, intuitiv și flexibil controler de sistem, cunoscut sub numele de Telos VSets.

CODEC AUDIO & TRANSCEVE

Z / IP ONE IP Broadcast Codec

Z / IP ONE, codecul IP premiat de la Telos, vă ajută să obțineți cea mai bună calitate posibilă din rețelele IP publice și serviciile de date mobile; chiar și din conexiunile din spatele NAT-urilor și firewall-urilor. Codecul IP este cel care scade maxilarele – nu audio.

Zephyr iPort PLUS Multi-Codec Gateway

Zephyr iPort PLUS este un gateway Livewire-to-MPEG / AAC / aptX care transportă mai multe canale de audio stereo prin orice rețea IP activată QoS – perfectă pentru distribuirea pe scară largă a sunetului în locații individuale sau multiple.

TV LOUDNESS CONTROL

ARC - Procesor de voce de televiziune de generație următoare

Prezentarea ARC Linear Acustic (Automatic Realtime Control), procesorul nostru de sunet de televiziune de ultimă generație, cu algoritmul nostru de adaptare a sonorității APTO® de ultimă generație.

AERO.2000 - Audio / Loudness Manager

O platformă de administrare a sunetului 2RU, cu comenzi ale panoului frontal și afișare a culorilor pentru găzduirea procesării Linear Acoustic® AEROMAX®, UPMAX®-II upmixing / downmixing, codare Dolby® și codificare Nielsen® watermark.

AERO.100 - Procesor audio DTV

O platformă de gestionare a zgomotului 1RU compactă și eficientă în spațiu pentru găzduirea procesării Linear Acoustic® AEROMAX®, UPMAX®-II upmixing / downmixing, codare Dolby® și codificare filigrană Nielsen®.


AERO.10 - Procesor audio DTV

Renumit control al sunetului acustic liniar și îmbunătățire pentru o conformitate și o calitate plăcută spectatorului, dar cu economii incredibile de costuri pentru aplicațiile numai pentru PCM.