Blackmagic URSA Mini Pro 12K

Introducând cea mai avansată
cameră de film digital!

Blackmagic URSA Mini Pro 12K este o revoluție a filmelor digitale cu un senzor 12.288 x 6480 12K Super 35 și 14 opriri de rază dinamică, încorporate în caroseria premiată URSA Mini. Combinația de 80 megapixeli pe cadru, noua știință a culorilor și flexibilitatea RAW Blackmagic face ca realitatea să funcționeze cu 12K. Supravegherea de la 12K vă oferă cele mai bune imagini 8K și 4K cu tonuri subtile ale pielii și detalii extraordinare ale camerelor 

fotografice de înaltă calitate. Puteți filma la 60 fps în 12K, 110 fps în 8K și până la 220 fps în 4K Super 16. URSA Mini Pro 12K dispune de o montare PL interschimbabilă, precum și de filtre ND, duble înregistratoare de carduri CFast și UHS-II SD , un port de expansiune USB-C SuperSpeed ​​și multe altele. DaVinci Resolve Studio este inclus pentru controlul creativ prin postarea de la editare la culoare, VFX și altele!

Film digital, rezoluție extremă

Rezoluția extremă a URSA Mini Pro 12K depășește cu mult filmele tradiționale de filmare! Obțineți avantajele filmării cu film, inclusiv detalii incredibile, gamă dinamică largă și culoare bogată, profundă. Perfect pentru lungmetraje, televiziune episodică și IMAX de format mare, imersiv. Definiția incredibilă din jurul obiectelor o face ideală pentru lucrul

cu ecran verde și VFX, inclusiv compunerea acțiunii live și CGI. Super eșantionare la 12K înseamnă că nu numai că veți obține o culoare și o rezoluție mai bună la 8K, ci și o netezime care vine din a face invizibil aliasing. Această nouă generație de tehnologie digitală de film oferă o puritate și o subtilitate în stil analog pentru a oferi o experiență mai bună decât filmul.

Senzor Cinematic Super 35 12K

Blackmagic URSA Mini Pro 12K dispune de un nou senzor revoluționar, cu o rezoluție nativă de 12.288 x 6480, care este un incredibil de 80 megapixeli pe cadru! Senzorul Super 35 are o excelentă 14 opriri de rază dinamică și un ISO nativ de 800. Noul senzor 12K are cantități egale de pixeli roșii, verzi și albastre și este optimizat pentru imagini la rezoluții multiple.

Puteți filma 12K la 60 fps sau puteți folosi scalarea în senzor pentru a permite 8K sau 4K RAW la până la 110 fps, fără să vă decupați sau să vă schimbați câmpul vizual. Montura de lentile interschimbabilă URSA Mini Pro vă permite să alegeți dintre cea mai largă gamă de lentile cinematografice vintage și moderne, astfel încât să puteți capta orice unică de caracter și detalii din optica preferată.

Filmați în 12K, Editați pe un laptop

Senzorul URSA Mini Pro 12K și Blackmagic RAW au fost concepute împreună pentru a face fluxuri de lucru RAW de 12 biți în 12K fără efort. Ca un codec incredibil de eficient de generație următoare, Blackmagic RAW vă permite să filmați 12K și să editați pe un laptop, o capacitate care pur și simplu nu este posibilă cu alte codecuri. Rezoluția masivă a senzorului înseamnă că puteți replica fotografii în post pentru livrare în 

8K și 4K. Este ca o fotografie cu mai multe camere cu o singură cameră. Și este perfect pentru videoclipuri verticale și pătrate. Designul avansat al senzorului și Blackmagic RAW înseamnă că puteți lucra în orice rezoluție în post-producție instantaneu, fără redare, păstrând în același timp exactitatea culorii senzorului.