ATEM Television Studio Pro HD

Switch-uri de producție live 
pentru utilizatori broadcast și producții AV!

ATEM Studio Television sunt primele switch-uri de producție live concepute atât pentru emisiuni cât și pentru profesioniștii din producția AV. Există 2 modele HD puternice cu 4 intrări SDI și 4 HDMI și un nou model Ultra HD cu 8 intrări 12G-SDI. ATEM Television Studio oferă funcții de difuzare de ultimă generație, re-sync pe toate intrările, astfel încât să obțineți întotdeauna o schimbare a surselor curată, indiferent dacă utilizați camere profesionale sau de consumer.

Cu ieșirea multiview puteți vedea toate sursele, preview și programul pe un singur ecran.  Unitatile au ieșire auxiliară, talkback, construit în conversie, 2 surse de grafică, mixer audio, controlul camerelor și multe altele! Modelele ATEM Television Studio Pro au aceleași caracteristici, plus un panou integrat de control profesional și control suplimentar CCU. Ambele modele sunt perfecte pentru producția live, de televiziune, show-uri web, producții AV sau chiar transmisii live a competițiilor esports! Pur și simplu conectați-vă camerele, consolele de jocuri sau calculatoarele și începeți live-ul!

ATEM Television Studio Pro HD

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro HD Live Production Switcher – ATEM Television Studio Pro HD are aceleași caracteristici ca și ATEM Television Studio HD plus un panou de control hardware difuzare profesional integrat și comenzi suplimentare CCU

ATEM Television Studio Pro HD este primul switcher productie live conceput pentru profesioniști AV. Acesta include 4 SDI și 4 intrari HDMI, astfel incat sa puteți conecta pana la 8 surse, și suporta toate formatele de pana la 1080p60. Dotat cu caracteristici de difuzare high end, ATEM Television Studio HD prezinta re-sincronizarea pe toate intrarile astfel incat 

sa obțineti intotdeauna comutare curata daca utilizati camere profesionale sau de consum. ATEM Television Studio HD este mic, dar ambalat cu caracteristici high end, fiind un switcher portabil. Multiviewerul integrat va permite sa adaugati un televizor sau un monitor pentru a vizualiza simultan programul, previzualizare sau vizualizare ale sursei pe un singur ecran si fara a aduce mai multe display-uri la filmare.