Panouri avansate ATEM

Folosiți un mod profesional de lucru!

Pentru un control profesional final, puteți adăuga un panou opțional ATEM Advanced! Deși puteți utiliza Constelația ATEM cu panoul de control al software-ului, utilizarea unui panou avansat ATEM este mult mai rapidă! Panourile avansate ATEM deschide puterea constelației dvs. ATEM, deoarece vă oferă o cantitate enormă de control, permițându-vă să setați efecte mai complexe. Este, de asemenea, un mod mai bun de a lucra, deoarece ai butoane fizice de calitate a difuzării, butoane și un fader cu bare T, astfel încât să poți accesa toate funcțiile din comutator, toate în același timp. Imaginați-vă că folosiți modelul 4 M / E pentru a accesa simultan toate echipamentele M / Es, cu un buton de intrare pentru fiecare sursă SDI de pe comutatorul de constelație ATEM!

Trei modele avansate  de panou ATEM!

ATEM 1 M/E

Advanced Panel

Modelul 1 M / E are un singur rând M / E cu 10 butoane de intrare și 1 ecran LCD de control al sistemului. Deși este un panou de 1 M / E, puteți controla toate dispozitivele M / E în comutatoarele mai mari. Butoanele de intrare au culori personalizabile ale utilizatorului și ecrane LCD cu etichete cu butoane. Există, de asemenea, un joystick pentru DVE și un fader T-bar.

ATEM 2 M/E 

Advanced Panel

Modelul 2 M / E are 2 rânduri M / E cu 20 de butoane de intrare și 2 LCD-uri de control independente ale sistemului pentru fiecare rând. În plus, fiecare rând poate controla până la 4 M / Es în comutatoarele mai mari. Ambele rânduri și toate butoanele de intrare includ LCD-uri pentru etichetare personalizată. Fiecare rând include, de asemenea, un autobuz selectat independent!

ATEM 4 M/E

Advanced Panel

Acest model masiv este suficient de mare pentru a se potrivi perfect cu funcțiile de pe comutatorul ATEM Constellation! Dispune de 4 rânduri M / E, cu 40 de butoane de intrare pe rând și 4 LCD-uri de control independente ale sistemului pentru fiecare rând. Acest panou masiv include 24 LCD-uri pentru etichetarea personalizată a fiecărui buton de pe fiecare rând!

Selectați Sursele

Comutați camerele instantaneu!

ATEM Constellation a fost proiectat pentru a vă oferi cele mai avansate fluxuri de lucru cu schimbare în direct. La nivel intern, ATEM Constellation are autobuze de program și previzualizare separate pe care le puteți utiliza pentru a schimba rapid și precis sursele. Constelația ATEM vă permite să vedeți selecția autobuzului dvs. de previzualizare folosind o ieșire aux sau pe vizualizarea multiplă. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să faceți selecții în magistrala de previzualizare a panoului avansat, care va apărea pe ecranul de previzualizare, permițându-vă să vedeți sursa dvs. înainte de a porni în aer. Apoi, puteți aduce sursa online apăsând tăiat sau auto! Puteți, de asemenea, să comutați surse pe autobuzul de program dacă aveți nevoie de ele pentru a merge live!

Controlul tranziției

Selectați și personalizați tranzițiile

Obțineți control total asupra tranzițiilor dvs. cu un buton hardware dedicat pentru fiecare tip de tranziție! Când selectați tipuri de tranziție, un ecran LCD cu control de sistem va afișa opțiunile pentru tranziția respectivă, astfel încât să puteți modifica parametrii fără a naviga prin meniuri complexe. Totul este disponibil instantaneu! Asta vă oferă mai multe modalități de a comuta. Pur și simplu selectați o sursă nouă în magistrala de previzualizare, apoi apăsați CUT pentru o tranziție tăiată sau AUTO pentru a utiliza tranzițiile selectate, cum ar fi mix, scufundare, ștergere sau DVE! Puteți chiar tăia direct pe magistrala de program. Cu ATEM Advanced Panels veți obține toate controalele de care aveți nevoie pentru a accesa rapid toate tipurile de tranziție.

Stiluri de tranziție

Mix, dip, wipe, DVE and more!

Comutatoarele ATEM vă oferă o gamă uriașă de stiluri de tranziție! Tranziția amestecului se va amesteca fără probleme între surse la fel ca o cruce NLE dizolvată. Șervețelele SMPTE standard sunt incluse și șervețele pot avea o înmuiere a muchiilor pentru tranziții netede de vis, care sunt mai interesante decât simpla dizolvare încrucișată. Tranzițiile Dip creează un efect de scufundare la culoare, cu toate acestea, deoarece poți să te scufundezi în orice sursă video, ai putea crea efecte cu adevărat inovatoare! Tranzițiile DVE folosesc DVE pentru a crea mișcări nebune unde se mută întreaga imagine prim-plan! În plus, puteți combina DVE și o imagine statică din pool-ul media pentru a crea șervețele grafice! Faderul T-bar chiar vă permite să poziționați manual tranziția pentru un control total!

Tranziții Wipe

Transformă tranzițiile wipe in efecte speciale!

Porniți tranzițiile ștergeți accesând parametrii pentru a le transforma în efecte interesante. În timp ce puteți selecta modelul de ștergere direct pe ecranul LCD, puteți adăuga, de asemenea, o mulțime de personalizare care să se potrivească stilului dvs. de producție. Puteți ajusta parametri, cum ar fi simetria și moale, dar există, de asemenea, ajustări pentru marginile colorate cu lățime și moale variabilă, precum și poziția centrului ștergătorului. Puteți utiliza chiar și joystick-ul dedicat pentru a seta poziționarea precisă a modelului de ștergere!