Servere Video și Replay

Servere de producție

Serverele video Tria Production oferă o fiabilitate, viteză și flexibilitate de neegalat, esențiale pentru a oferi publicului dumneavoastră conținut video de calitate. De la mediile intime de cult și educaționale la transmisiuni naționale, sporturi în direct și comunicări corporative, există o soluție Tria care să susțină producții de orice dimensiune și buget.

Servere de prezentare

Serverele noastre video de prezentare Kiva sunt soluții de redare media digitală extrem de intuitive și orientate către utilizator, create pentru cerințele de mare viteză și cu miză mare ale sporturilor și divertismentului în direct. Kiva va ridica orice producție live la un alt nivel.

Sisteme de Replay

Sistemele noastre Mira Replay îndeplinesc cerințele critice de fiabilitate, receptivitate imediată, calitate superioară a imaginii și interoperabilitate în cadrul fluxurilor de lucru pentru producția în direct. Mira+ este sistemul nostru de top, în timp ce Mira Express oferă o valoare economică incredibilă pentru producțiile mici și mijlocii.

Comutatoare de producție

Ultrix Acuity

Platforma de producție hiperconvergentă
Puterea comutatorului de producție emblematic al Ross Video și setul de caracteristici revoluționare al platformei sale flexibile de rutare hibridă au fost îmbinate pentru a crea o platformă de producție completă în Ultrix Acuity.

Ultrix Carbonite

Platformă de producție hiperconvergentă de dimensiuni medii
Ultrix Carbonite combină capacitățile de rutare și procesare ale Ultrix cu capacitățile creative sofisticate ale Carbonite, cel mai popular comutator de producție de dimensiuni medii din lume.

Sisteme de producție All-in-One

Graphite

Sistemul nostru original Graphite găzduiește un switcher de producție, un mixer audio, un sistem grafic și un player de clipuri într-un șasiu de 4RU. Acest lucru simplifică conectivitatea și reduce cerințele de spațiu, alimentare și electrice.

Centrul de producție portabil Graphite

Centrul de producție portabil Graphite (Graphite Portable Production Center (PPC)) reunește toate caracteristicile de calitate profesională ale Graphite într-o singură carcasă compactă de transport. Graphite PPC utilizează aceleași interfețe de control virtual DashBoard pentru a permite unui singur operator să gestioneze un întreg spectacol. Mai mult, ventilatoarele ultra-silențioase ale Graphite PPC permit ca sistemul să fie implementat aproape oriunde, chiar și în studio.

Centrul de producție Graphite Cloud

Sistemul de producție premiat Graphite, un sistem de producție all-in-one cu un switcher puternic, mixaj audio și capacitate grafică, este acum compatibil cu cloud. Disponibil ca serviciu de sine stătător sau ca parte a ecosistemului Ross Production Cloud, Graphite CPC oferă putere de producție on-prem în cloud.